Deze website heeft cookies nodig om alle functies te kunnen uitvoeren. Als u onze website verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Verberg deze tekst

Garantie

Op al het gereedschap en accessoires die u bij ons heeft gekocht, zit uiteraard fabrieksgarantie op. In de tabel hieronder ziet u per merk welke termijnen er gelden. Mocht uw product binnen deze garantietermijn defect gaan als gevolg van een fabrieksfout (materiaal– of productiefout), dan zal HD-TOOLS de kosten voor reparatie, het gratis vervangen van defecte onderdelen en het terug naar u toesturen van het gerepareerde artikel verzorgen. Voorwaarde is dat het defecte product geen tekenen vertoont van onjuist gebruik of reparaties bij anderen dan door HD-TOOLS aangegeven. U kunt altijd het beste even contact met ons opnemen voordat u het defecte artikel naar ons terugstuurt. Wellicht kunnen we u op afstand al helpen!

 

Merk Fabrieksgarantie Overige informatie
Makita

1 jaar op alle machines

2 jaar op alle accu's en acculaders 

Na registratie van de machines bij Makita.nl is verlenging tot 3 jaar mogelijk. 

Vrijwel al het in Nederland aangekochte en door Makita Nederland gedistribueerde (Lithium-Ion) gereedschap valt onder de verlengde garantie. Uitzonderingen zijn lasers, acculampen, benzinegereedschap, luchtgereedschap, compressoren, gas tackers en accurate momentsleutels.

Bekijk hier de garantiebepalingen van Makita.

Bosch Professional 1 jaar op alle machines  
DeWALT 1 jaar op alle machines  
Senco 2 jaar op alle machines  
TopCon 2 jaar op alle machines  
Overige merken 1 jaar op alle machines  

 

Bijgaand garantieformulier dient u mee te sturen: FORMULIER


Niet onder de garantie vallen:

  • Machines die door anderen dan door HD-TOOLS aangewezen deskundigen zijn gedemonteerd of door hen zijn gewijzigd.
  • De gevolgen van onoordeelkundig of verkeerd gebruik van de machines. Indien de instructies in de gebruiksaanwijzing niet zijn opgevolgd, er sprake is van slecht onderhoud, nalatigheid, of overbelasting van de machine.
  • Gebruiksdelen zoals schaafbeitels, cirkelzaagbladen, schuurbanden, schuurschijven, beitels, etc. en ook onderdelen voor de bevestiging hiervan (bouten, sluitringen, klemplaten)
  • Onderdelen onderhevig aan normale slijtage tijdens de garantieperiode door zeer intensief gebruik zoals bv. kogel- en naaldlagers, olieafdichtingen en zuigerveren, koolborstels, etc.
  • De retourkosten vanuit u naar ons.
Slava Yurthev Copyright