Deze website heeft cookies nodig om alle functies te kunnen uitvoeren. Als u onze website verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Verberg deze tekst

In verband met grote drukte bij onze vervoerder is het mogelijk dat uw pakket een dag langer onderweg is. Onze excuses voor de eventuele overlast.

Retourneren

Als u via onze website een artikel heeft aangeschaft, mag u deze binnen 14 dagen retourneren of ruilen. De ongebruikte artikelen moeten uiteraard in de originele verpakking teruggestuurd worden.

 

U kunt uw artikelen naar ons terugsturen met een kopie van de factuur of de pakbon. Schrijft u daarbij op dat u het artikel (of de artikelen) wenst te retourneren en evt. een ander product wenst / uw geld terug wenst.

 

Ons adres is:

HD-TOOLS

Kieenweg 13b

5991 EK Baarlo

Nederland

 

U ontvangt uw aankoopprijs volledig terug. De kosten voor retourzending zijn wel voor uw eigen rekening. Als u een specifiek artikel heeft besteld en ontvangen dat niet in onze online catalogus voorkwam maar op uw verzoek is besteld en verstuurd, dan is het niet mogelijk om het te retourneren. (zie ook artikel 6.3 van de algemene voorwaarden)

Slava Yurthev Copyright